4 maart 2018 - Bibberen tussen de houtsnippers

Wat was het koud, tijdens de klusdag van 3 maart 2018! Het was net onder het vriespunt en er stond een koude wind. Toch waren er in totaal 13 buurtjes gekomen om de berg houtsnippers te verdelen over de struinpaden tussen de bomen bij de C. Outshoornstraat.
Onze twee toppers waren Thorsten (6 jaar) en Danny (10 jaar). Zij hebben met echt alles geholpen; van de kruiwagen volscheppen met houtsnippers tot en met het verdelen van de houtsnippers over de paden. Goed gedaan kanjers! Nadat de berg houtsnippers weggewerkt was en het zwerfafval opgeruimd was, stonden er onder andere champignonsoep en glühwein klaar bij het brandende haardvuur klaar om weer warm te worden. Heerlijk!
Zodra er weer houtsnippers beschikbaar zijn, zullen ook de overige struinpaden voorzien worden van een (dikke) laag snippers.

De volgende klusdag is op zaterdag 7 april 2018. Zet deze datum alvast in de agenda. Hou voor nadere informatie onze website en ons twitteraccount in de gaten.

Vergeet niet de extra klusdag op zaterdag 10 maart aanstaande. Deze dag staat in het teken van de NL Doet-dag. Zie hiervoor onderstaand item op deze website.