21 september 2021 - Zaterdag 2 oktober: Klussuh!!!

De nieuwe maand staat alweer voor de deur en dus ook een nieuwe klusdag in de groenstrook langs de Lage Vaart.

Wat gaan we doen?
De kruidenkring in het voedselbos heeft onderhoud nodig. Omdat hier eigenlijk te weinig onderhoud gedaan wordt, is het wellicht beter om hier meerjarige, winterharde kruidenplanten plaatsen. Even een vraagje hiervoor; is er iemand die bijvoorbeeld een te grote kruidenplant in zijn/haar tuin heeft staan en daar vanaf wil? Er is al een Rozemarijnplant beschikbaar.
Bij de stal van Gerard en Thea staat een vlinderstruik die geplant kan worden in de vlindertuin. Hiervoor zijn een paar sterke mannen nodig om een gat te graven in de kleigrond. Het grootste gedeelte van de struinpaden is inmiddels al vrijgemaakt, alleen moet het laatste stukje nog gebeuren. Een mooie klus voor de klusdag. En dan maken wij nog een rondje met de afvalzak door het park. Al met al is er een hoop te doen.

Er wordt, zoals van ouds, om 10.00 uur verzameld bij de C. Outshoornstraat 36. Ga gewoon op de koffielucht af. Om ongeveer 12.30 uur is het mooi geweest en drinken en eten wij nog wat bij de stallen op de paardenweide aan het eind van de C. Outshoornstraat.

De volgende klusdag staat gepland voor zaterdag 6 november 2021.