29 januari 2022 - Boek Growing Green Almere 3

Het boek Growing Green Almere 3 werd op zaterdag 29 januari 2022 door het Growing Green Team, bestaande uit Monique van der Plas, Leonie van Thiel en Odette Pieterse, tijdens de Boerenmarkt op de Kemphaan uitgereikt aan Growing Green spelddragers die aan deze editie een bijdrage hebben geleverd. Enige tijd geleden is voor een bijdrage aan deze 3e uitgave van het boek John van Soest namens de Zelfbeheergroep Lage Vaart geïnterviewd en heeft fotograaf Jan Drost tijdens een klusdag de bijbehorende foto's gemaakt.

Het symbolische eerste boek werd door Jan Hoek, wethouder Floriade, duurzaamheid & democratische vernieuwing van de Gemeente Almere uitgereikt. Het is een erg mooi boek geworden dat bestaat uit zogenaamde portretten (interview en foto's per initiatief) over uiteenlopende onderwerpen en vertellen het verhaal over de bijdrage die vrijwilligers/buurtgenoten leveren aan een groener, schoner en mooier Almere. Het is leuk om je eigen initiatief in het boek terug te zien en te merken dat alle tijd en energie die hierin gestopt wordt door de vrijwilligers gewaardeerd wordt.

Op deze waardering hebben wij een overheerlijke (alcoholvrije) gloedwijn gedronken met daarbij een stuk zelfgebakken browny en een havermoutkoek van de foodtruck OERZ die bij het kraampje van het Growing Green Team stond.