25 september 2023 - 10 jaar Zelfbeheergroep Lage Vaart

Het is dit jaar alweer 10 geleden dat de bewoners van de Bouwmeesterbuurt het zelfbeheer kregen over de groenstrook (het park) langs de Lage Vaart tussen de Buitenboys en de Hoge Ring. Naar aanleiding hiervan is de Zelfbeheergroep Lage Vaart ontstaan; een groep vrijwilligers bestaande uit buurtbewoners die deze strook in samenwerking en in overleg met de Gemeente onderhoudt.

Dit 10 jarig jubileum kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom werd er afgelopen zaterdag (23 september 2023) voor en door de vrijwilligers een BBQ georganiseerd op de paardenweide. Er waren heerlijke salades, diverse soorten vlees, vegetarische burgers, groente- en fruitspiesjes, (stok-)brood, diverse sauzen en natuurlijk rode en witte wijn. Afgesloten werd er met koffie en zelfgebakken walnoten/appel cake met appels uit de voedseltuin.
Dat het een enorme gezellige middag/avond was, is wel te zien op de foto's die gemaakt zijn. Iedereen ontzettend bedankt voor al het lekkers dat er gemaakt en meegenomen is. Gerard en Thea, jullie hartstikke bedankt voor het organiseren.

Als laatste een hele grote dank je wel voor alle vrijwilligers van de Zelfbeheergroep die zich met veel enthousiasme en energie inzetten voor de groenstrook.

Op naar de volgende 10 jaar!